Mandle plné benefitů jako ideální svačinka při hubnutí
15.10.2022
Mandle. Oříšek, který asi všichni znají, patří právě mezi ty nejoblíbenější. Ale víte, kde a jak se pěstuje...
Úvod »RAW food »Sladké RAW koláčky a lněnky » Bionebio Melasový přírodní třtinový cukr 300g
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy. Tmavě hnědá barva je důsledkem ponechání melasy v krystalcích cukru. Melasový cukr je vynikající do marinád, omáček a kořeněných těst. Přidáváme po lžičkách ke zvýraznění chuti jablkových štrúdlů a koláčů, čokoládových těst a perníků. Je skvělý do pikantních sladkokyselých marinád i marinád ze sójové omáčky – např. se zázvorem a česnekem. Lžička melasového cukru zvýrazní chuť rajčatových omáček na těstoviny a pálivých směsí. Pokud nám cukr ztvrdne, stačí jej nechat přes noc v míse přikrytý mokrou utěrkou.
HMOTNOST: 300 g
ZEMĚ PŮVODU: Mauritius
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1615 kJ/380 kcal |
---|---|
Tuky | < 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
Sacharidy | 94 g |
z toho cukry | 94 g |
Bílkoviny | 0,9 g |
Sůl | 0,55 g |
Vápník | 352 mg (44 % DDD) |
Hořčík | 117 mg (39 % DDD) |
Draslík | 2275 mg (65 % DDD) |
Železo | 12,6 mg (90 % DDD) |
DDD - denní doporučená dávka neboli referenční hodnota příjmu
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Přírodní třtinový cukr. Skladujte v suchu.
Výrobce: bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
04.01.2023
Kokosová mouka BIO Kokosová mouka je vysušená a vylisovaná kokosová dužina, která se rozemele najemno. Někdy...
19.12.2022
Na českém trhu dnes již existují zvláštní čisticí prostředky pro každý kout naší domácnosti, ale znáte...
19.12.2022
Většina z nás sladíme. Ovšem podle čeho si vybíráme konkrétní produkt? Řídíme se kvalitou a nebo se necháváme...
15.10.2022
Mandle. Oříšek, který asi všichni znají, patří právě mezi ty nejoblíbenější. Ale víte, kde a jak se pěstuje...