Sušené plody, ořechy, semena / Ovoce sušené mrazem
Lyofilizace (sušení za mrazu) je nejšetrnějším postupem sušení potravinářských produktů. Takto sušené potraviny (ovoce nebo zelenina) si zachovává kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barva, aroma, vitamíny, nutriční hodnoty).
Proces lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu (min. 2 roky). Lyofilizáty nacházejí uplatnění jako aditiva do potravin nebo mohou být použity jako samostatná potravina. Neocenitelný význam mají instatní výrobky (snadná rekonstituce původních vlastností).
běžná cena 199 Kč
naše cena 157 Kč
skladem
běžná cena 1 790 Kč
naše cena 1 341 Kč
skladem
běžná cena 2 000 Kč
naše cena 1 435 Kč
skladem
běžná cena 2 000 Kč
naše cena 1 330 Kč
skladem
běžná cena 1 559 Kč
naše cena 1 087 Kč
skladem
běžná cena 1 990 Kč
naše cena 1 545 Kč
skladem
běžná cena 349 Kč
naše cena 302 Kč
skladem
běžná cena 2 500 Kč
naše cena 1 885 Kč
skladem
běžná cena 55 Kč
naše cena 50 Kč
skladem
běžná cena 44 Kč
naše cena 34 Kč
skladem
běžná cena 279 Kč
naše cena 216 Kč
skladem
běžná cena 55 Kč
naše cena 48 Kč
skladem
běžná cena 49 Kč
naše cena 40 Kč
skladem
běžná cena 225 Kč
naše cena 195 Kč
skladem
běžná cena 51 Kč
naše cena 48 Kč
skladem
běžná cena 35 Kč
naše cena 29 Kč
skladem
běžná cena 225 Kč
naše cena 178 Kč
skladem
běžná cena 52 Kč
naše cena 46 Kč
skladem
běžná cena 349 Kč
naše cena 200 Kč
skladem
běžná cena 55 Kč
naše cena 44 Kč
skladem
běžná cena 39 Kč
naše cena 34 Kč
skladem