Mandle plné benefitů jako ideální svačinka při hubnutí
15.10.2022
Mandle. Oříšek, který asi všichni znají, patří právě mezi ty nejoblíbenější. Ale víte, kde a jak se pěstuje...
Lyofilizace (sušení za mrazu) je nejšetrnějším postupem sušení potravinářských produktů. Takto sušené potraviny (ovoce nebo zelenina) si zachovává kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barva, aroma, vitamíny, nutriční hodnoty).
Proces lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu (min. 2 roky). Lyofilizáty nacházejí uplatnění jako aditiva do potravin nebo mohou být použity jako samostatná potravina. Neocenitelný význam mají instatní výrobky (snadná rekonstituce původních vlastností).
04.01.2023
Kokosová mouka BIO Kokosová mouka je vysušená a vylisovaná kokosová dužina, která se rozemele najemno. Někdy...
19.12.2022
Na českém trhu dnes již existují zvláštní čisticí prostředky pro každý kout naší domácnosti, ale znáte...
19.12.2022
Většina z nás sladíme. Ovšem podle čeho si vybíráme konkrétní produkt? Řídíme se kvalitou a nebo se necháváme...
15.10.2022
Mandle. Oříšek, který asi všichni znají, patří právě mezi ty nejoblíbenější. Ale víte, kde a jak se pěstuje...