Tento web využívá k poskytování služeb, usnadnění použití, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookies. Používáním webu vyjadřujete souhlas s použitím cookies. Více informací naleznte v sekci "Jak nakupovat".

NOVINKY

arr3Lahodný nápoj KombuchaKombucha, co to vlastně je? Někdo možná ví, někdo něco zaslechl a někdo o tom naopak nikdy... arr3Změna otevírací dobyVážená zákazníci, kamenná prodejna v Mostě je otevřena PO - PÁ od 8:00 do 16:30 hodin. Platí i pro...

Úvod »Bezlepkové a celozrnné zboží» Veto Eco Patifu bazalka česnek 100g


        

Veto Eco Patifu bazalka česnek 100g

skladem

 


0x
Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: 974
EAN kód: 8594010512148
Nákupem získáte 3 body
naše cena bez DPH : 25 Kč
naše cena s DPH (15 %):
29 Kč

Premiová tofu paštika s bazalkou a česnekem. Vyniká velmi jemnou konzistencí a výbornou, vyváženou chutí, která připomíná masnou paštiku. Praktické balení v ALU misce lze snadno otevřít a paštiku pohodlně nabírat. Další výhodou paštik PATIFU je dlouhá trvanlivost při teplotě 25°C. Tato trvanlivost je dosažena pouze díky sterilování (tzn. zahřátí výrobku na cca 120°C). Paštiky PATIFU neobsahují žádné konzervanty! Paštiky PATIFU nemusí být v lednici a proto se nabízí jako zdravá svačinka na výlety, do školy či práce, na dovolenou apod.

Složení: voda, tofu 22% hm. (sója, nigari), rostlinný olej, brambory, droždí, drožďový extrakt, celer, bazalka 1%, česnek 1%, koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar.

Neobsahuje: konzervanty, chemická barviva, aromata, lepek, živočišné suroviny, mléčnou bílkovinu, laktózu, cholesterol.
Obsah: 100 g
Země původu: Česká republika

Tento výrobek je vhodný pro: vegetariány, vegany, diabetiky, redukční diety, zdravý životní styl, fitness výživu, bezlepkovou dietu.

Výživové údaje na 100g
Energie 753kJ/180 kcal
Tuky 15g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g
Sacharidy 5,4g
z toho cukry 0,7g
Bílkoviny 5,3g
Sůl 1,3g

Výrobce: VETO ECO s.r.o., Sportovců 520, CZ-272 04 Kladno

 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Qx2Wn5foc

23.02.2015 18:44

4EBQGR7O7ADd

Hi, I live in Uk originaly form Slovakia lived there for 17years.To the goalush recipe. Few things that i would defo try: Cooking it actually outside in a real kettle on fire(takes around 3 to 5 hours, depending how much meat or how much of goalush you making),after the onions are done put get the beef chunks in for around 40 mins, after that put in some realy fine choped potatos which will cook and disolve to make the goalush more thick.Get some choped tomatoes and pepers with onions put it all in, season and add water, and some pork pieces can be choped pork chops with some bones too, leave to cook season if needed ad potatos 40 minutes before finishing it of, and you will see sory taste All the recipe which Lubos put is ok its one of a million ways to prepared, i have shared how we do it with my friends on bbq in the uk!

agOgxpjk6

22.02.2015 14:33

x41C7pKMNO

Hi Lubos! I made these bear claws this year for Christmas and the recipe worekd out great. I have converted your recipe to volume measurements from weights and here's what I came up with:1 egg yolk2 1/4 cups flour1 c. finely ground walnuts1 1/4 powdered confectioner's sugar1 25 gram packet vanilla sugar (I actually had this from my aunt who used to visit from Slovakia!)1 stick butter10 Tbsp butter flavored CriscoI mixed the dry ingredients then put them into my 14 cup Cuisinart food processor and added the COLD butter and COLD Crisco and pulsed until the butter and Crisco were small such as peas. Then I added the egg yolk and pulsed again. I had both the claw type mold that you feature and also a round pie-shaped mold that my mother brought from Slovakia years ago. My Auntie Anna from Rudnik, Slovakia made these as well as the claws. I used the baking spray Pam and floured the molds and no problem getting the cookies out of the molds. If you try the pie-type mold, you place a small amount of dough along the bottom of the mold. Don't put too much, keep it thin because the dough will rise and fill up the mold. You want to keep some space for the fillings! I make a really good frosting/filling with eggs, sugar, butter, Crisco, vanilla and powdered sugar which I filled the cookie with and then topped with a chocolate fudge-like glaze. Couple of things on the glaze I used 3 oz. unsweetened baking chocolate, 4 Tbsp butter, 3 cups sifted powdered sugar, 2 tsp vanilla and 2 to 3 Tbsp heavy cream. Tasted great but the glaze didn't really harden up even with freezing so don't stack these cookies to keep them pretty! I will keep trying to find a good glaze that hardens more or if anyone has such a recipe, would greatly appreciate it. Vesele Vianoce!

B9MYm7Qeguto

22.02.2015 06:14

fs53oqbneJ

Czy nie jest wobec tego nigeryjka agloerią okrutnego, deistycznego boga, ktf3ry stworzywszy świat, nie troszczy się oń, czyż nie wchodzi w rolę zachłannego i pijanego mocą alchemika, ktf3ry tworząc ułomnego homunculusa, upaja się własną mocą, ślepy na cierpienie swego kalekiego tworu? Czyż nie jest rabinem, ktf3ry stworzywszy golema, skazuje go na męki desperackiego pragnienia człowieczeństwa?

Eva Žabkčíková

10.02.2015 08:11

Dotaz

Dobrý den, chci se zeptat, zda tento olej má kokosovou vůni, nebo zda je čistě bez vůně? Děkuji za odpověď. Eva

Zdenka

25.09.2015 18:10

Re: Dotaz

Krásně voní po kokosu :-)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Druhy bezlepkové mouky

04.01.2023

Kokosová mouka BIO Kokosová mouka je vysušená a vylisovaná kokosová dužina, která se rozemele najemno. Někdy...

Ekologické čistící prostředky

19.12.2022

Na českém trhu dnes již existují zvláštní čisticí prostředky pro každý kout naší domácnosti, ale znáte...

Které sladidlo je nejzdravější?

19.12.2022

Většina z nás sladíme. Ovšem podle čeho si vybíráme konkrétní produkt? Řídíme se kvalitou a nebo se necháváme...

Mandle plné benefitů jako ideální svačinka při hubnutí

15.10.2022

Mandle. Oříšek, který asi všichni znají, patří právě mezi ty nejoblíbenější. Ale víte, kde a jak se pěstuje...

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZDc1NT