Tento web využívá k poskytování služeb, usnadnění použití, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookies. Používáním webu vyjadřujete souhlas s použitím cookies. Více informací naleznte v sekci "Jak nakupovat".

Úvod »Bezlepkové a celozrnné zboží» PharmaLINE Nutrikaše probiotic chia a černý rybíz (3x60g)


        

PharmaLINE Nutrikaše probiotic chia a černý rybíz (3x60g)


0x
skladem

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: 788
Nákupem získáte 8 bodů
běžná cena 89 Kč
naše cena bez DPH : 66 Kč
naše cena s DPH (15 %):
76 Kč

do košíku:
  ks  

Nutrikaše probiotic je chutná, snadno připravitelná instantní rýžová kaše bez lepku a laktózy s kousky černého rybízu. Je vhodná pro jedince, kteří mají výživové omezení při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, pro zájemce o racionální stravování, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině.

Nutriční strava určená pro podporu organismu. Nutrikaše probiotic je instantní kaše bez lepku a laktózy s a Chia semínky a kousky lyofilizovaného černého rybízu.

Nutrikaše je vhodnou součástí doplňkové stravy při:
–  výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku a u intolerance na laktózu
–  doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu
–  při racionálním stravování

Nutrikaše neobsahují laktózu a jsou přirozeně bezlepkové. Jsou zaměřeny na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiatiky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka.
Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.
K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruk­tóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci. Sladivost fruktózy větší než u běžného řepného cukru.
Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.
Přidané kousky černého rybízu jsou lyofilizovány – sušeny hlubokým mrazem a za velmi nízkého tlaku, díky tomuto procesu je zachována jak původní struktura, tak i chuť, všechny minerály a vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy.
V jednoporcovém balení ji máte po ruce v práci, doma prostě kdekoliv.

Složení: instan­tní rýžová mouka 32,7%, sušený glukózový sirup, částečně ztužený sójový olej, fruktóza 8%, modifikovaný kukuřičný škrob,  chia semínka 5%, vláknina inulin 6,4%, kaseinát sodný, sójový bílkovinný izolát, mrazem sušený černý rybíz 1,5%, stabilizátor E340, protispékavá látka E 551, emulgátor E 471, probiotická kultura Bacillus coagulans (5mld/porce), vitamínový a minerální komplex, jedlá sůl, aroma, kyselina citrónová, barvivo karoteny
Obsah: 180g
Vyrobeno v: České republice

Dávkování: Konzumujte 2–3 porce denně připravené dle návodu. S ohledem na hodnoty obsažených látek je vhodné konzumaci většího množství konzultovat s výživovým specialistou.

Návod na přípravu: K přípravě Nutrikaše je potřeba pouze 150ml horké vody o teplotě přibližně 80 C. Nedoporučujeme používat vodu vřelou z důvodu neblahého vlivu obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1759kJ/419 kcal

Tuky 13g

z toho nasycené mastné kyseliny 2,4g

Sacharidy 66g

z toho cukry 13g

Bílkoviny 5,1g

Vláknina 8,7g

Sůl 0,92g

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NWRhNzJj