Mandle plné benefitů jako ideální svačinka při hubnutí
15.10.2022
Mandle. Oříšek, který asi všichni znají, patří právě mezi ty nejoblíbenější. Ale víte, kde a jak se pěstuje...
Návod k použití: doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout vodou, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle, ideální teplota: 18-20 °C, 2 x denně oplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací blanšírujte.
Skladovat v suchu a chladu.
Obsahuje hořčici.
Výrobce: SONNENTOR s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, okr. Hodonín
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
04.01.2023
Kokosová mouka BIO Kokosová mouka je vysušená a vylisovaná kokosová dužina, která se rozemele najemno. Někdy...
19.12.2022
Na českém trhu dnes již existují zvláštní čisticí prostředky pro každý kout naší domácnosti, ale znáte...
19.12.2022
Většina z nás sladíme. Ovšem podle čeho si vybíráme konkrétní produkt? Řídíme se kvalitou a nebo se necháváme...
15.10.2022
Mandle. Oříšek, který asi všichni znají, patří právě mezi ty nejoblíbenější. Ale víte, kde a jak se pěstuje...