S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Úvod »» Spiral-slicer SPIRALIZÉR Kráječ ovoce a zeleniny


        

Spiral-slicer SPIRALIZÉR Kráječ ovoce a zeleniny

novinka

skladem

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: 2090
EAN kód: 8595619500765
Nákupem získáte 73 bodů
běžná cena 849 Kč
naše cena bez DPH: 600 Kč
naše cena s DPH (21 %):
726 Kč

do košíku:
  ks  

Tento spiralizér (někdy nazývaný špagetovač) je perfektní doplňek do vaší kuchyně na výrobu nudlí a špaget ze zeleniny nebo ovoce.

Se třemi rychle a snadno vyměnitelnými noži můžete se spiralizérem rychle a jednoduše vytvořit svá oblíbená jídla pro svou rodinu a přátele ve velmi krátkém čase.


Spiralizér nabízí:

  • Vysoce kvalitní design
  • Nerezové čepele
  • Snadné ukládání
  • Lze mýt v myčce
  • Snadnou výměnu 3 různých násad s noži (dle velikosti nudlí a typu)
  • Snadno se drží
  • Silná přísavka, aby přístroj neklouzal

Zelenina, kterou můžete ve spiralizéru používat:

  • brambory
  • cukety
  • okurky
  • mrkve
  • cibule
  • sladké brambory
  • daikon ředkvičky
  • řepa
  • a další dle nápadů

Rozměry: 28 cm x 20 cm x 13 cm

4 RECEPTY SE SPIRALIZÉREM, KTERÉ SI ZAMILUJETE

Spiralizér je skvělá pomůcka pro zpestření jídelníčku, vykouzlíte s ním spoustu druhů nudlí bez zbytečného lepku a se spoustou vitamínů navíc. Objevte s námi naše nejoblíbenější recepty inspirované Itálií, Asií, ale i kuchyní našich babiček.

RAW TAGLIATELLE S HOUBOVÝM PESTEM

Cuketa nabízí nepřeberné spektrum možností, co si z ní tentokrát vyrobit široké nudle? My přidali žampiony a vlašské ořechy a gurmánský zážitek je na světě.

Ingredience na houbové pesto (2 porce):

  • 300g žampionů
  • hrst vlašských ořechů
  • 2 čajové lžičky olivového oleje
  • 2–3 čajové lžičky vody
  • ¼ rozmixované cukety
  • 1 stroužek česneku
  • himalájská sůl
  • pepř
  • čerstvý rozmarýn
  • čerstvá petržel

Ingredience na tagliatelle (2 porce):

  • 2 cukety
  • kurkuma
  • olivový olej

Postup:

Do mixéru vložíme žampiony, vlašské ořechy, cuketu, česnek a zakápneme olivovým olejem. Rozmixujeme do hladka. Pokud je směs příliš hustá, přidáme trochu vody, ale je potřeba myslet na to, že houby trochu vody pustí. Dochutíme bylinkami, osolíme a opepříme.

Cuketu nakrájíme na široké nudle pomocí spiralizéru, použít můžeme taky škrabku. V troše olivového oleje rozmícháme kurkumu a cuketové tagliatelle v koření obalíme, získají tak krásnou žluto-oranžovou barvu.

ASIJSKÉ ZELENINOVÉ NUDLE S PIKANTNÍ ZÁLIVKOU

Svěží barevná kombinace vybrané zeleniny s ostřejší zálivkou potěší oko i chutě každého milovníka asijské kuchyně.

Ingredience na nudle (4 porce):

  • 1/4 hlávky červeného zelí
  • hrst naklíčených mungo fazolek
  • 2 cukety
  • 8 mrkví
  • 4 papriky
  • sezamová semínka
  • 4 žampiony marinované v tamari, oleji, troše vody
  • čerstvá chilli paprička (dle chuti)
  • čerstvý koriandr

Ingredience na zálivku:

  • 2 stroužky česneku
  • 2 cm zázvoru
  • šťáva z 1 limety
  • 200 g kešu
  • 2 lžíce světlého kokosového nektaru
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup:

Cuketu a mrkve oloupeme a nakrájíme na spiralizéru na útlé nudličky a smícháme s ostatní na jemno pokrájenou zeleninou. Do Vitamixu vložíme suroviny na zálivku a rozmixujeme na hladký dressing. Posypeme sezamovým semínkem, ozdobíme čerstvým koriandrem.

CUKETOVÉ ŠPAGETY S „MASOVÝMI“ KULIČKAMI

Až ochutnáte naše raw/vegan kuličky s cuketovými špagetami, nebudete chtít nic jiného!

Ingredience na houbové „maso“ (2 porce):

  • 300 g žampionů
  • ½ hrnku slunečnicových semínek, předem namočených
  • 2 lžíce mletých chia semínek
  • 1 jarní cibulka
  • 1 čajová lžička sušeného tymiánu
  • 1 čajová lžička fenyklových semínek
  • ½ čajová lžička oregána
  • 1/2 čajové lžičky himalájské soli
  • 1/4 čajové lžičky pepře

Ingredience na rajčatovou omáčku:

  • 300 g rajčat zbavených semínek
  • 100 g sušených rajčat předem namočených
  • 1 menší cibule
  • 1 čajová lžička raw kokosového cukru
  • 1/4 šálku jablečného octa
  • 1 čajová lžička himalájské soli
  • 1/4 čajové lžičky česnekového prášku
  • 1 stroužek česneku
  • 1 polévková lžíce lahůdkového droždí
  • 1 čajová lžička italských bylinek
  • 1/2 čajové lžičky pepře

Ingredience na cuketové nudle:

  • 1 velká cuketa na osobu

Postup:

Nejprve rozmixujeme žampiony a přidáme semínka a polovinu bylinek. Zbytek bylinek a zelenené nati z cibulky zamícháme až na závěr, abychom dosáhli pěkné struktury. Z těsta tvarujeme kuličky, které pak sušíme asi 10–12 hodin při teplotě do 40 °C.

Rajčatovou omáčku připravíme rozmixováním uvedených surovin. Dochutíme bylinkami, solí, pepřem, případně trochu dosladíme kokosovým cukrem.

Cuketu nakrájíme na špagety pomocí spiralizéru.

RAW NUDLE S MÁKEM

Klasika našich babiček v raw provedení. Připravte tuhle oblíbenou dobrotu dětem, uvidíte, že nic nezbyde.

Ingredience pro 2 osoby:

Postup:

Jablka nakrájejte na tlusté nudličky na spiralizéru a pokapejte citronovou šťávou, aby vám nezhnědla. Jablečné nudle pak obalte v máku a kokosovém oleji. Dosladit můžete kokosovým nektarem.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZTM3MzBi