S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
Allnature jáhly pochází z prosa setého, odkud se získávají odstraněním svrchního obalu. Jáhly jsou tradiční surovinou, ze které se připravují vynikající snídaňové kaše, kaše na slano, moučníky nebo výborný jahelník. Konzumace jáhel dodává organismu vitamíny skupiny B, vlákninu, minerální látky v podobě železa, draslíku, zinku nebo hořčíku a další tělu prospěšné živiny. Díky obsahu bílkovin jsou vyhledávané i vegany a vegetariány. Jáhlám se nemusí vyhýbat ani celiaci nebo osoby s alergií na lepek, neboť jáhly jsou přirozeně bezlepkovou a snadno stravitelnou surovinou.
Použití:
Jáhly propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 (na jeden hrnek jahel připadají zhruba dva hrnky vody.) Vařte cca 12-15 minút. Po uvaření přebytečnou vodu slijte.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Jáhly (loupané proso).
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu.
Obsah:
500 g
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota1474 kJ/348 kcal
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny
1,4 g
0,2 g
Sacharidy
z toho cukry
71 g
0,7 g
Bílkoviny
13 g
Sůl0,02 g
NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.